Varför “Getting Things Done”?

När man hör begreppet personlig produktivitet kanske man tänker på hur man ska bli mer produktiv på jobbet, och Getting Things Done® — eller kortare GTD® — hjälper definitivt med det, men GTD omfattar hela livet och i grunden handlar det om ett avslappnat fokus, inte om att jobba ännu hårdare.

 

GTD är en omtyckt metodik som erövrat världen som hjälper dig oavsett bransch eller livssituation. Med regelbunden reflektion över livets alla horisonter får du det perspektiv du behöver för att kunna välja rätt bland allt det som du vill få gjort.
 
Kursen ges online och är uppdelad i två-timmars pass under tre dagar i rad. Många deltagare har uppskattat uppdelningen eftersom de haft möjlighet att smälta informationen och hunnit jobba mer med sin egen implementation under kursen. En fördel har också varit att de kunnat sitta vid sin egna arbetsplats. Acino AB är ensamma i norra Sverige med sin licens att hålla GTD-kurser. Kurserna leds av certifierad lärare.
 
 

Vem har att vinna på Getting Things Done?

Är du en person som önskar få ut mer av din karriär och ditt liv, eller känner att du styrs alltför mycket av yttre omständigheter och inte sitter i förarsätet själv, då kan du få stor nytta av att praktisera GTD. 

 

 

Getting Things Done kan hjälpa dig …

  • hantera vardagscirkusen med jobb, familj, hushåll, träning och alla andra järn i elden

  • prestera bättre på jobbet, komma förberedd till möten, leverera i tid och bygga förtroende hos dina kunder, kollegor och medarbetare

  • sänka stress och sova bättre på nätterna

  • och inte minst, förverkliga dina drömmar

Mer info om kursen

Kontakta oss så berättar vi mer

gtd@acino.se

Gratis introduktion

Kontakta oss om ert team vill ha en gratis introduktion. 
 
 

Intresseanmälan till kurs 

Klicka nedan för att lämna en anmälan

Kurs hos er

Vill du ha ett exklusivt kurstillfälle för dig och dina medarbetare? Kontakta oss för offert!
gtd@acino.se

Kursledare

Christina Skaskiw är Certifierad kursledare i Getting Things Done metodiken (GTD) och Acino är licensierade som anordnare av GTD kurser. Christina har praktiserat GTD sedan början av 90-talet när hon gick en kurs i Kalifornien.
 
"Det viktigaste jag lärt mig genom metodiken är hur man organiserar alla lösa delar i livspusslet så att det går att fokusera på nuet"
 
Christina berättar att en ytterligare dimension av GTD är att många får bättre självförtroende och lyckas därmed uppnå mål lättare. Genom att organisera sig och minska stressen i livet blir det lättare att fokusera på uppgifter och nå uppsatta mål.
 
"Ingen organiserings-app klarar av att reda ut våra stressade och splittrade liv som många säkert vet. Däremot fungerar valfri app efter att man lärt sig GTD metodiken.”

 

Vill du veta mer?

 
Webbsidan gettingthingsdone.com har information om GTD på engelska. Där finns bl a en introduktion till de fem stegen i GTD-processen och länkar till blogg och podcast. 
 
GTD har utvecklats under mer än 30 år och är väl beprövat. Enkätundersökningar bland personer som deltagit i GTD-kurs har genomförts i bl a Storbritannien och Norge.
 
Vi ordnar introduktionskvällar som är öppna för intresserade då vi ger en 45 minuters presentation om GTD och du har möjlighet att ställa frågor. Vi kan också komma och presentera internt på din arbetsplats.

 

 Getting Things Done® och GTD® är registrerade varumärken för David Allen & Co.