Jobba hos oss

Hos oss på Acino värdesätter vi personlig utveckling och möjlighet att påverka sin egen vardag gällande uppdrag och arbetsuppgifter och vi är på ständig jakt efter duktiga medarbetare, både seniora och juniora.

 

Har du ett brinnande intresse för utveckling och digitalisering är vi garanterat något för dig. Här finns goda möjligheter att utforska olika intresseområden inom utveckling där hög fokus läggs på kompetensutveckling, personlig utveckling och kompetensspridning.

Om detta låter intressant, tveka inte att höra av dig till så berättar vi gärna mer.

Kontakta Richard Boström om ni är intresserade av att söka jobb hos Acino.

Mail: richard.bostrom@acino.se

Telefon: 46(0)70-522 70 50

 

Lediga tjänster:

 

Senior utvecklare till Umeå

Är du webbutvecklare med erfarenhet av C#? Vi söker en person med åtminstone några års erfarenhet och som med trygghet rör sig mellan olika tekniker utan att behöva vara expert på allt. Låter det intressant? Klicka på LÄS MER och gör en spontanansökan utan CV så tar vi ett samtal eller en träff.

Läs mer och sök nu

 

Ny på jobbet:

Albin Wahlstrand - ny konsult på Acino

Albin Wahlstrand flyttade till Umeå efter datavetenskapsstudier i Kalmar. Albin kommer närmast från Försäkringsfabriken och är sedan några veckor ny på jobbet. Hos Acino kommer Albin inledningsvis att jobba som utvecklare kring testautomation. Albin kommer att ingå i ett team som jobbar på distans (remote) mot ett multinationellt företag.

- Jag tycker det känns skönt komma in i en grupp med andra utvecklare och det verkar vara ett gäng med bra sammanhållning som jobbar på Acino.

Acino växer och anställer systemutvecklare

Lina Lidmark är sedan några veckor nyanställd systemutvecklare på Acino. Lina kommer från Stockholm och har läst datavetenskap i Umeå. Nu jobbar hon främst med webbutveckling inhouse. Lina tycker att det är skönt med gemenskapen på Acino efter universitetstiden.

- Jag tänkte att det skulle vara läskigare som nyanställd, men så är det inte. Det som är skönt i motsats till under utbildningen är att man gör allt som ett team här och det finns alltid andra man kan fråga.