Senior utvecklare till Acino Umeå

Är du webbutvecklare med erfarenhet av C#? Vi söker en person med åtminstone några års erfarenhet och som med trygghet rör sig mellan olika tekniker utan att behöva vara expert på allt. Ett mycket gott tecken är om du ofta finner dig i situationer där du hjälper dina kollegor, att du automatiskt får en roll som mentor eller förebild. Har du dessutom jobbat som konsult är det toppen!

Hos Acino jobbar vi med uppdrag som vi kan stå för och gärna något som bidrar till samhällsnytta. Vad sägs om applikationer för att kvalitetssäkra medicinsk utrustning, infrastruktur inom telekom, beslutsstöd inom hälso- och sjukvård, tjänster till medborgaren för viktiga samhällsfunktioner, folkhälsan eller lika villkor?

I våra samtal hör du oss ofta prata om React, Angular, Vue, Java, Javascript, Typescript, Docker, Azure DevOps, Git, .Net, C#, UX, MSSQL, automatiserad testning, agil metodik, kundnöjdhet och tillgänglighet.

Acino är ett kompetensbolag inom systemutveckling som jobbar personalnära. Som anställd ger vi dig förutsättningarna att kompetensutvecklas genom intressanta och bra utbildningar. Oavsett om du sitter ute hos kund eller i Acinos egna lokaler kommer du att kontinuerligt bjudas in till träffar där du bland annat informeras om aktualiteter och har möjlighet att dela med dig om hur du har det. Vidare älskar vi att hitta tillfällen utanför jobbet att träffas och umgås och vi är måna om att alla anställda ska trivas hos oss.

Låter det intressant? I så fall krångla inte till det utan skicka oss en spontanansökan, så kan vi ta ett samtal eller en träff.